Sposób przygotowania

Fileta umyć, pokroić na kawałki, posolić, obtoczyć w roztrzepanym jajku, bułce tartej i usmażyć na rozgrzanym oleju. ZALEWA; Wszystkie składniki dać do garnka prócz cebuli i zagotować. Cebulę pokroić w kółka , dać do upieczonej ryby i zalać gorącą zalewą. Przykryć i odstawić w chłodne miejsce na 24 godziny, aby się przegryzło.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    takie są najlepsze!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie śledzie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię takie rybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Takie lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna taka rybka z zalewy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszne śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    śledziki mniamuśne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne śledziki
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    domowe najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !