Składniki:
filet z dorsza | kg |
jajko | 3 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól | |
olej do smażenia | |
Zalewa: | |
ocet | szklanka |
woda | 3 szklanki |
cebula | 3 |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
cukier | 2 łyżeczki |
filet z dorsza | kg |
jajko | 3 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól | |
olej do smażenia | |
Zalewa: | |
ocet | szklanka |
woda | 3 szklanki |
cebula | 3 |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
cukier | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: