Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja nadziewane pastą z tuńczyka

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jogurt naturalny 1 łyżka
serek wiejski 2 łyżki
sól do smaku
papryka żółta 1 szt
koperek do dekoracji
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja nadziewane pastą z tuńczyka

Jajka ugotuj na twardo i poprzekrawaj na połowy. Wyjmij z nich żółtka. Do tuńczyka dodaj żóltka, jogurt naturalny i serek wiejski. Zmiksuj na gładką masę. Dopraw solą. Pastą faszeruj jajka. Udekoruj koperkiem i plasterkami papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 01.03.2013 14:41
smaczne śniadanie
Agnieszka107 17.05.2012 18:00
pycha
malaczarna23 04.02.2012 20:42
super
iga2 04.01.2012 22:53
ciekawe
kotlet 27.11.2011 22:17
połączenie genialne- super
Juleczka20 16.07.2011 07:06
super
m1monika 19.06.2011 08:49
ciekawy pomysł;)
Danuta_Prorok 13.05.2011 10:55
fajny pomysł
Rybciia 10.05.2011 14:11
pyszne
tomek18 23.03.2011 07:50
fajny przepis
darus 31.12.2010 15:59
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak