Sposób przygotowania

Mięso pokrój w cienkie plasterki. Posyp przyprawą do gyrosa. Przyprawionego kurczaka przełóż do miseczki i zalej kefirem. Odstaw w chłodne miejsce na 8-12 godzin. Zamarynowane plasterki kurczaka wyjmij z kefiru. Krakersy pokrusz. W okruszkach ciastek obtocz mięso. Smaż w mocno rozgrzanym głębokim oleju.Paski żółtego sera ponabijaj na wykałaczki i wbij w sznycelki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Chrupiące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !