Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka i szynka

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 6 szt
kukurydza konserwowa 1/2 puszki
korniszony 4 szt
pomidor 1 szt
łosoś wędzony 2 plastry
szynka 3 plastry
majonez 4 łyżki
koperek, szczypiorek do dekoracji
plasterki cytryny do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka i szynka

Pomidora i korniszona pokrój w kostkę. Dodaj kukurydzę i 3 łyżki majonezu (reszta do dekoracji), wymieszaj. Jajka ugotuj na twardo i przekrój na pół. Sałatkę nakładaj do jajek i ruloników z szynki. Dekoruj kawałkami łososia, plasterkami cytryny, majonezem i zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 24.01.2012 13:18
ekstra
Juleczka20 24.11.2011 14:03
super
malaczarna23 28.10.2011 08:47
fajne
malaczarna23 28.10.2011 08:47
fajne
ronald88 12.07.2011 13:51
extra
tomek18 27.05.2011 11:35
super
m1monika 24.04.2011 20:02
smaczne :-)
Ania67 08.04.2011 09:37
pychotka
darus 31.12.2010 15:58
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak