Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić, odstawić na godzinę po czym odcisnąć wodę. Marchewkę, seler oraz pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do kapusty. Cebulę oraz por posiekać na drobno i połączyć z resztą warzyw. Doprawić do smaku, a na koniec wymieszać z majonezem.

UWAGA: majonez powinien być w śladowych ilościach, tylko dla smaku i połączenia wszystkich skłądników

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam tę sałatkę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !