Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kociołek Dukana pieczarkowo-cukiniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 1/2 kg
cukinia 1 szt
pieczarki 1/2 kg
cebula 1 szt
bulion warzywny 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Kociołek Dukana pieczarkowo-cukiniowy

Fileta pokroić na kawałki i podsmażyć z posiekaną cebula na łyżce oleju, dorzucić pokrojone pieczarki, smażyć, ąż wyparuje z nich woda. Dodać pokrojona cukinie i bulion, dusić az do wyparowania bulionu, doprawić pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak