Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi w szynce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 20 plastrów
szparagi 2 puszki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi w szynce

Szparagi ułożyć na plasterku szynki i zwijać w rulon. Ułożyć na tacy. Następnie zalać gorącą kostką bulionową, tak, żeby plasterki były delikatnie przykryte. Poczekać aż wystygnie i się zetnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak