Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikatne zraziki

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
jajko 1 sztuki
bułka
pieprz, sól
solony śledź
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: pikatne zraziki

Z mięsa, jaj, namoczonej bułki, siekanej i podsmażonej cebulki oraz jaj przygotować masę mięsną; dodać przyprawy do smaku-formować z niej placuszki. Nakładać pastę śledziową na placuszki mięsne, zawijać, formować zraziki, obsmażyć na gorącym oleju, nakryć pokrywką potrzymać chwilę na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 16.10.2011 20:38
smaczne
Agnieszka_B 01.05.2011 21:10
super!
monika154 30.04.2011 18:00
uwielbiam
kochanyptysiu 28.04.2011 12:41
ehhh gdyby nie te sledzie:)
ada12302 24.04.2011 22:02
mniam
amorzenek 24.04.2011 07:20
super
Gabriela7 24.04.2011 07:13
extra
iwa643 24.04.2011 07:04
fajne
monika154 23.04.2011 16:28
c iekawe
monika154 23.04.2011 16:28
c iekawe
Zoso 19.04.2011 21:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak