Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola szparagowa w sosie pomidorowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 200 g
cebula 50 g
olej 10 g
przecier pomidorowy 20 g
sól
inne przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: fasola szparagowa w sosie pomidorowym

Cebulę pokroić i dusić z dodatkiem mąki na złoty kolor. Fasolę pokroić na kawałki, dodać do cebuli- posolić. Jeśli trzeba, polewać małą ilością wody. Gdy fasola jest już miękka, dodać przecier pomidorowy i wody tyle, aby otrzymać odpowiednią ilość sosu. Doprawić do smaku, dodać pokrojoną natkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 02.05.2011 21:28
jeszcze nie jadłam
alaaa 28.04.2011 19:06
ciekawy przepis,tak nie próbowałam,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak