Sposób przygotowania

Kotlety rozbijam, przyprawiam kucharkiem i moczę w jajku, nastepnie panieruję w bułce tartej. Obsmażam na margarynie z obu stron i pod koniec zalewam rozgrzanym w innym garnku sosem. Sosik został mi od poprzedniego obiadu od smażonego kurczaka. Przechowałam go w słoiku w lodówce i wykorzystałam do schabowych.
Obiad był pyszny:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    sprytne i dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny taki kotlet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne mięsko
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    W sosie schabowych jeszcze nie robiłam.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    zawsze jakieś urozmaicenie do schabowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    schabowe zawsze jem "na sucho" a tu proszę :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszność

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !