Sposób przygotowania

schab umyć i rozbić posypać solą,pieprzem i przyprawą do mięsa rozkłócić jajko wsypać bułkę tartą i panierować kotlety w jajku potem w tartej bułce i usmażyć na tłuszczu włożyć do naczynia żąroodpornego na każdy położyć plaster sera żółtego i zapiec w piekarniku aby ser się rozpuścił.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pysznie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    schabik palce lizać;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !