Sposób przygotowania

zagnieść kruche ciasto,rozwałkować,nakłuć widelcem przed upieczeniem i upiec,pomarańcze nakłuć w kilku miejscach i ugotować na miękko,wyjąć z wody wystudzić i pokroić w plastry lub kawałki.z cukru i wody zrobić syropi podsmażyć na nim lekko pomarańcze po czym wyłożyć na ciasto,migdały posypać po wierzchu jeśli są w całości to sparzyć,obrać ze skórki i pokroić w słupki,wstawić do letniego piekarnika aby się podusił.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Musi być pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !