Sposób przygotowania

margarynę,cukier,żółtka utrzeć dodać mąkę i proszek do pieczenia oraz zmielone orzechy wymieszać i wyłożyć ciasto na blachę,ubić pianę z dodatkiem cukru na sztywno i wyłożyć na ciasto na wierzchu poukładać połówki orzechów włoskich i upiec na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nigdy nie jadłam takiego ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    nie przepadam za mazurkami ale ten taki trochę bezowy -bardzo zachęcający
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    lubimy ciasta z orzechami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !