Sposób przygotowania

Dokładnie wymieszaj w misce wszystkie suche składniki.
Zajmij się przygotowaniem mokrych składników. Rozpuść masło i ostudź je. Jajka rozbij w misce i roztrzep widelcem. Do jajek dodaj jogurt i wymieszaj dokładnie. Na końcu do składników mokrych dodaj rozpuszczone masło. Wymieszaj mokre składniki, aż utworzą gładką masę. Mokre składniki przelej do miski z suchymi składnikami i wymieszaj dokładnie. Dodaj jagody i ponownie wymieszaj masę.

Nagrzej piekarnik do temperatury 175 stopni C. W formie na muffiny ułóż papierowe foremki i przełóż do nich przygotowaną wcześniej masę (do ok. 2/3 wysokości foremek). Babeczki piecz w piekarniku ok. 35 min. Złote i pachnące jedz ze smakiem :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Apetyczne babeczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    wow
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pachnące latem! świetne :-)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szkoda że już skończyły mi się jagody, muffiny super
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Aj,pyszności!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Aj,pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    śliczne zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    piękne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !