Sposób przygotowania

margarynę utrzeć z cukrem i jajkami dodać mąkę,proszek do pieczenia i stopniowo dodawać mleko cały czas mieszając,połowę ciasta wyłożyć na wysmarowaną blachę a do drugiej połowy dodać kakao i łyżkę wody wymieszać i wyłożyć na ciasto białe gładko rozsmarować i upiec w temp.180st.ok.40min.upieczony mazurek posypać rodzynkami lub posmarować konfiturą i posypać cukrem pudrem lub lukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się bardzo smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !