Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy Ajerkoniak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółtko jajek 10 szt.
cukier 250 g
cukier wanilinowy 2 szt,
wódka 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy Ajerkoniak

Zmiksuj żółtka z cukrem i cukrem waniliowym. Kiedy już otrzymasz gładką masę, miksując dalej dolewaj powoli alkohol. Przelej do butelki. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak