Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka pieczona w całości

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba z rzeki 1 sztuka
olej do smażenia 50 ml
sól do smaku
pieprz do smaku
mąka 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka pieczona w całości

Rybkę wypatroszyć,wymyć i osuszyć.Posolić,żeby skruszała.Na patelnię wlać olej.Rybkę posypać pieprzem i obtoczyć z obu stron w mące.Piec z każdej strony do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 24.07.2013 12:38
Bardzo dobra na kolację i nie tylko
Kaja35 06.05.2012 08:18
lubie
Kaja35 06.05.2012 08:18
lubie
Renataj 19.04.2012 09:32
Prosto, smacznie i na temat.
Seba 21.02.2012 10:18
smaczna
Izabela/bella81 14.12.2011 15:08
pycha
leonkot 02.11.2011 13:49
piękna rybka
Wafelek2601 18.09.2011 08:19
ryby są pyszne, zwłaszcza takie świeże
ronald88 19.07.2011 16:51
smaczne
romanrafal
romanrafal 30.06.2011 18:46
kocham rybki
berys18 27.06.2011 09:03
super rybka
AgaS10 18.05.2011 11:03
ja poproszę kawałek takiej rybki:)
Haneczka1 18.04.2011 17:45
ale rybka :)
Henryka2 18.04.2011 17:34
Uwielbiam taką rybkę!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak