Sposób przygotowania

Rybkę wypatroszyć,wymyć i osuszyć.Posolić,żeby skruszała.Na patelnię wlać olej.Rybkę posypać pieprzem i obtoczyć z obu stron w mące.Piec z każdej strony do miękkości.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Uwielbiam taką rybkę!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    ale rybka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja poproszę kawałek takiej rybki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kocham rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ryby są pyszne, zwłaszcza takie świeże
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    piękna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Prosto, smacznie i na temat.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra na kolację i nie tylko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !