Sposób przygotowania

W rondelku rozpuszczamy masło z oliwą,dodajemy zioła i drobno posiekany czosnek i sok z 1 cytryny,chwilę gotujemy.Kiedy marynata przestygnie smarujemy nią udka.Pomiędzy udka wkładamy plastry cytryny i wkładamy do nagrzanego piekarnika na 200 stopni.Pieczemy do zarumienienia się mięsa.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Kurczak z cytrynową nutą, pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !