Sposób przygotowania

Białka ubijam na sztywną pianę z dodatkiem cukru i cukru waniliowego, dodaję żółtka oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wszystko mieszam. Wkładam na uprzednio przygotowaną tortownicę, piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni. Krem do tortu przygotowuję zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Dekoruję w zależności od pomysłu (dekoracje kupione w sklepie lub zrobione z kolorowych galaretek).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Ślicznie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pięknie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Super torcik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    śliczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam mniam..
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, śliczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    śliczny:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kusi wyglądem do zjedzenia...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy wygląd
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    cudny torcik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ładny
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ależ piękny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !