Sposób przygotowania

ZAGNIEŚĆ CIASTO,ZAWINĄĆ LUŹNO W ŚCIERKĘ I WRZUCIĆ DO GOTUJĄCEJ SIĘ WODY.GDY WYPŁYNIE NA WIERZCH WYCIĄGNĄĆ,WYKRAWAĆ CIENIUTKO TWORZĄC ROGALIKI.WIERZCH MACZAC W ROZTRZEPANYM JAJKU,POSYPAĆ CUKREM I UPIEC.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    Czy do środka ciasta można dodac gorzką czekoladę lub marmoladę?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna152

    oczywiscie,mozna dodac nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra54

    Pycha!!!!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    Najpyszniejsze ciasto pod słońcem to właśnie topielec jest :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Allice

    jadłam i jest bardzo smaczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    koniecznie muszę zrobić, bardzo ciekawy przepis:)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe...
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nazwa fajna , ciasto też musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !