Sposób przygotowania

Filety płuczemy i osuszamy skrapiamy sokiem z cytryny ,solimy i posypujemy papryką.Boczek i obraną cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy,dodajemy kwaszoną kapustę,koncentrat pomidorowy i rozprowadzamy czerwonym winem wszystko razem dusimy.Układamy na wierzchu pokrojoną w kostkę rybę i gotujemy gulasz pod przykryciem.Przed podaniem zaprawiamy sos śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Interesujący przepis, warto go wypróbować, bo zapowiada się smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !