Sposób przygotowania

Kaszkę kuskus przełożyć do szklanej miski. W szklance wrzącej wody rozpuścić kostkę roso­łową, dodać sos sojowy lub przyprawę do zup, za­lać kaszkę, wymieszać, dodać łyżkę masła i raz jeszcze wymieszać. Przykryć i odstawić na 15 mi­nut. Kurczaka obrać ze skóry, usunąć kości, po­kroić w kostkę. Ogórek dokładnie umyć i także pokroić w kostkę. Gotowy kuskus wymieszać z kurczakiem i ogórkiem oraz zieleniną. Skontro­lować smak i ewentualnie doprawić. Do kostki rosołowej można także dodać łyżeczkę koncentratu pomidorowego.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !