Sposób przygotowania

Fasolę odcedzic z zalewy, przełożyć na sitko i przelać zimna woda.
Czosnek obrać i drobniutko posiekać.cebulę obrać i pokroić w kostkę.paprykę oczyścić z nasion i pokroić w średniej grubości kostkę.Pieczarki oczyścic i pokorić w paski.Ziemniaki obrać i pokroićw kosteczkę.Na patelni zeszklić cebulę z czosnkiem, po chwili dodać pieczarki. Dusic razem ok 4-5 min.Następnie dodać paprykę. Całosć smażyć na duzym ogniu kilka minut, następnie dusić na małym ogniu przez ok 10 min.na ońcu dodać fasolę i koncentrat pomidorowy, całość wymieszać i doparawić do smaku.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !