Sposób przygotowania

Majonez wymieszać z chrzanem i musztardą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Pastą smarować plasterki żółtego sera, zwinąć i ułożyć w misce. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, pokroić w ósemki i ułożyć w misce między żółtym serem. Wodę zagotować dodać do niej kostkę rosołową, kostki zielonej pietruszki i rozpuścić. Dodać liście laurowe i zagotować. Na koniec dodać żelatynę i dokładnie rozmieszać. Ostudzić i przelać przez sitko lub gazę. Tężejącą galaretą zalać miskę z żółtym serem i jajkiem. Udekorować zielonym groszkiem. Włożyć do lodówki na około 3 godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !