Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone mięsko z cebulką

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso cielęce z łopatki 1\\2 kg
cebula biała 4
Kucharek SMAK LATA
przyprawa uniwersalna Kucharek
sól
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone mięsko z cebulką

Mięso myjemy kroimy w dużą kostkę , cebulę w krążki i czosnek rozdrobnić , to wszystko posypać przyprawami i razem smażyć po puszczeniu soków dodać wodę i dusić na patelni do momentu aż będzie miękkie. Podajemy z kaszą lub ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 19.04.2011 09:11
pięknie
ada12302 17.04.2011 20:43
mnam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak