Sposób przygotowania

Żółtka (3), cukier waniliowy, cukier (1,5 szkl.), mąki i 1 szklankę mleka zmiksować.
2 szklanki mleka zagotować i dodać do nich 1 szklankę wiórek kokosowych. Następnie dodać zmiksowaną wcześniej masę, cały czas mieszając aż powstanie budyń i jeszcze chwilę pogotować. Całość pozostawić do ostygnięcia. Do utartej margaryny dodawać po trochę zimnego budyniu cały czas miksując.

Do utartej masy dodać kolejną szklankę kokosu. Na blaszkę wyłożyć herbatniki i nałożyć cześć masy. Nałożyć kolejną warstwę herbatników i masy. Czynności powtarzać, aż zabraknie składników. Zostawić tylko część masy na wierzch. Posypać wszystko 3 szklanką kokosu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jakie wysokie te pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale super ciacho:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi być pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    dawno nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mmm wyśmienite to rafaello
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    slicznie wyglada
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam rafaello
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    ale wyczarowalas :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !