Sposób przygotowania

udka dzielimy na częsci, gotujemy w osolonej wodzie przez 30 minut. na patelni topimy dużą ilość margaryny układamy na niej udka, dodajemy troche pieprzu, soli, ziela anigielskiego, lisc laurowy i jarzynki. Dusimy pod przykryciem 20 minut, następnie dajemy pokrojoną w piórka cebulkę i dusimy 10 minut, następnie zdejmujemy pokrywe dodajemy posypujemy mieso odrobina przyprawy do kurczaka i na wolnym ogniu smażymy mieso jeszcze niecale 10 minut. Podajemy do obiadu, a cebulą polewamy ziemniaki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jedzonko...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne j atez takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    szybko i smacznie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    muszą być pyszne, na pewno wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    szybie i smaczne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !