Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty z majonezem i octem jabłkowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet jabłkowy 2 łyżeczki
cukier 1 łyżeczka
sól do smaku
majonez 3 łyżki
jabłko 1 duże
kapusta czerwona 1 mała główka
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty z majonezem i octem jabłkowym

Kapustę i jabłko zetrzeć na jarzynowej tarce, dodać cukier, sól do smaku, oraz 2 łyżeczki octu jabłkowego, dokładnie wymieszać, dodać majonez, oraz kolorowy pieprz Prymat, jeszcze raz wymieszać i schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 13.10.2011 09:16
uwielbiam
Pola2 19.04.2011 17:34
lubię surówki z majonezem
bejciu24 17.04.2011 16:37
smaczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak