Przepis i sposób przygotowania na: sałatka kurczakiem i gruszką
SOS: musztarda, ocet, miód, oliwa (wszystko włożyć do słoika i kilka razy potrząsnąć aby wyszedł jednolity sos)
Sałata dębolistna | 1 szt |
ser z błękitną pleśnią | 200 g |
gruszki marynowane | 2 szt |
oliwa | 4 łyżki |
orzechy włoskie | 4 szt |
olej | 2 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
ocet | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: