Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza jęczmienna z sosem pieczarkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 400 gram
masło 2 łyzki
śmietana 500 mililitrów
przyprawa kucharek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
warzywa 3 woreczki
kasza jęczmienna 3 woreczki

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jęczmienna z sosem pieczarkowym

Kaszę gotujemy w osolonej wdzie. Pieczarki dokładnie myjemy, kroimy w kostke , podsmażamy na maśle dodajemy śmietanę.mieszamy przyprawiamy do smaku. Ugotowana kaszę podajemy polana sosem pieczarkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ada12302 20.04.2011 22:29
mniam
halinka1011 17.04.2011 09:38
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak