Sposób przygotowania

Filety łososia smarujemy oliwą, spryskujemy sokiem z cytryny i doprawiamy sola i pieprzem. Każdy kawałek zawijamy szczelnie w folię aluminiową. Pieczemy 15-20 minut w 200stopniach.

Składniki każdego z sosów miksujemy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anocek

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ślinka leci
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jak wystanie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dostojny łosoś wygląda znakomicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    piękne zdjęcie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !