Sposób przygotowania

Pokroić łososia w kostkę ( 8 kawałków ).Ziemniaki obrać .Warzywa i rybę posypać przyprawą do grilla i skropić olejem. Namoczyć 2 patyczki do szaszłyków . Nabijać na patyczki na przemian rybę, cukinię, papryki, cebulki przekrojone w ćwiartki , pieczarki .Posypać jeszcze raz przyprawami .W dużym szkle żaroodpornym ułożyć ziemniaki, a na nich szaszłyki .Zamknąć szczelnie .Wstawić do zimnego piekarnika i piec w piekarniku rozgrzanym do 200 * C przez 1 godzinę .Ostatnie 15 minut odkryte .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    świetny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ależ ten szaszłyk apetycznie wygląda!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !