Sposób przygotowania

Mięso z kurczaka rozdrobnić podzielić na kawałki może być ze skórką , nie które pokroić, wszystkie przyprawy wsypać na talerzyk wymieszać i posypać lekko mięso ułożyć na metalowej blaszce polać je oliwą i zapiekać w piekarniku do zarumienienia. Wyjmujemy wtedy , kiedy będzie soczyste i brązowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    mniam,mniam,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszne takie mięsko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    do tego bułka sałatka sos i mamy pysznego kebaba:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne mięsko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    rewelacja hmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !