Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z grzybami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby 25 dag
smalec 5 dag
cebula 1 sztuka
śmietana 3 łyżki
jajko 5 sztuk
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z grzybami

grzyby szybko umyć by nie naciekły wodą pokrajać w paseczki na smalcu zasmażyć drobno posiekaną cebulę włożyć grzyby usmażyć podprawić śmietaną posolić popieprzyć a następnie wlać do nich rozmieszane jajka wymieszać jeszcze chwilę podsmażyć

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak