Sposób przygotowania

Do przesianej maki dodajemy maslo i wyrabiamy ciasto, dodajemy proszek do pieczenia, ugniatamy. Dodajemy jajka, cukier i smietane. Placek dzielimy na 2 czesci i pieczemy oddzielnie ok 20 min na 160 stopni, kawalek ciasta wkladamy do rozka i robimy dekoracyjny wzorek. Upieczone ciasto przekladamy roztopiona czekolada. Na wierzchu polewamy tez czekolada i dekorujemy napisem i dekoracjami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Fajnie ozdobiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super i jaki piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    cudny
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ładny , a pewnie i smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    w mazurkach jestes mistrzynia!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wygląda doskonale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !