Sposób przygotowania

z upieczonego, cienkiego biszkoptu wykrawamy szklanką krążki. Budyń gotujemy na mleku i po wystudzeniu miksujemy z masłem i cukrem pudrem, nakładamy na nasze babeczki, a nastepnie dekorujemy kolorową posypką do ciast

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Takie posypki lubi moja córka, wyjada je nawet z paczki :]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jakie śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    będą smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    świetny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !