Sposób przygotowania

Makaron ugotować. Boczek pokroić w paseczki, wysmażyć na suchej patelni. Skwarki przełożyć na talerzyk. Cebulę obrać, pokroić w kosteczkę, przełożyć z kapustą na wytopiony z boczku tłuszcz, smażyć przez kilka minut, mieszając. Dodać makaron. Całość przyprawić na pikantnie solą, pieprzem i tabasco. Polać kwaśną śmietaną, posypać skwarkami, wymieszać. Koperek opłukać, drobno posiekać, posypać nimgotowe danie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !