Sposób przygotowania

Ząbek czosnku pokroić w plasterki.Pomidory sparzyć,obrać ze skórki,usunąć nasiona i miąższ pokroić w kostkę.Umytą i osuszoną rybę przyprawić, odstawić. W rondlu rozgrzać odrobinę oliwy, dodać boczek i czosnek smażyć 3 minuty mieszając, dodać pomidory, przyprawić do smaku, dusić 10 minut aż sos będzie gęsty. W międzyczasie na patelni rozgrzać oliwę, usmażyć na niej filety z pangi. Rybę wyłożyć na talerze, polać sosem.Podawać z surówkami.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    brzmi super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy pomysł na rybkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !