Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywną piane, dodajemy cukier a nastepnie po 1 żółtku i ciagle miksujemy. Wsypujemy proszek do pieczenia zmieszany z mąką i mieszamy łyżką. wylewamy na posmarowaną blaszke i pieczemy 30 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię biszkopty,często robię z musem jabłkowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra biszkopcik;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    bardzo dobry :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ziemlich gut
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !