Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka tuńczykowo-rzodkiewkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki 6 kulek
tuńczyk kawałki w oleju 1/2 szt
rzeżucha 1 łyżka
ogórek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka tuńczykowo-rzodkiewkowa

Ogórka obieramy kroimy w kostke .Dodajemy pokrojone rzodkiewki ,tuńczyka i rzeżuchę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 22.05.2011 10:39
wow pięknie wygląda
amorzenek 20.04.2011 07:08
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak