Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodać surowe jajko i przyprawy. Wymieszać do uzyskania jednolitej masy. Każde jajko na twardo obłożyć równomiernie masą mięsną i uformować kotlety. Następnie panierować je w bułce tartej i smażyć w głębokim tłuszczu. Przed podaniem można przekroić kotlety na pół.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    też takie robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    smaczny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pychotka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    podoba mi się ten pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !