Sposób przygotowania

Na oleju podsmażyć plastry wędzonego boczku, dorzucić opłukane liście szpinaku. Smażyć około 1 minuty, wymieszać i wbić jajko. Gdy jajko się zetnie, oprószyć tartym parmezanem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to musi być pyszne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    musi ślicznie wyglądac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    bardzo fajne na śniadanie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne jajeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie sniadanie to pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !