Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 8 sztuk
chleb orkiszowy 2 kromki
pietruszka zielona do smaku
ocet winny do smaku
chrzan ze słoika 2 łyżki
mango chutney do smaku
twaróg 0,5 (półtłusty)
rukola 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z rzodkiewką

Twaróg rozdrabniam widelcem i mieszam z pokrojoną w kostkę rzodkiewkę. dodaję chrzan, pietruszkę, solę do smaku, wszystko mieszam i dekoruję rukolą (którą oczywiście jem potem). JA skrapiam ją lekko octem winnym. Wszystko podaję z chlebkiem orkiszowym (zdrowe pyszne śniadanie). Polecam podanie z odrobiną mango chutney.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 08.07.2013 12:08
proste - muszę spróbować
angelika14 26.11.2011 10:37
świetny przepis
smakowita 02.06.2011 16:32
Ciekawy przepis
halinka1011 16.04.2011 09:55
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak