Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

puree arbuzowe

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 3 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
melisa 3 listki
arbuz 1 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: puree arbuzowe

arbuz pokroić w kostkę zmiksować wymieszać z cukrem pudrem i sokiem z cytryny przełożyć do salaterki przykryć i wstawić do lodówki na 2 godziny przybrać z listkami melisy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 23.11.2011 11:48
super
ewelinapstrucha 12.07.2011 22:51
ciekawe
ewelinapstrucha 12.07.2011 22:51
ciekawe
malaczarna23 11.02.2011 19:26
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak