Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w czerwonym sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 2 szt duże
sok z cytryny
pieprz czerwony
curry
masło 1 łyżka
natka pietruszki 2 łyżki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w czerwonym sosie

Filety opłukać i przekroić na pół. Zagotować szklankę wody z kostką i przyprawami. Do wrzątku włożyć rybę i gotować na maleńkim ogniu pod przykryciem 15 min. Wyjąć, wywar trochę odparować. Dodać masło, doprawić czerwonym pieprzem, polać rybę po półmisku, posypać natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edi 08.02.2012 20:49
fajna ryba:)
KasiaK90 29.01.2012 14:56
super rybka
Patrycja33 16.04.2011 16:38
musi być smakowita

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak