Sposób przygotowania

1. Pierś oczyszczamy, nacieramy przyprawą do gyrosa. Na folię aluminiową wlewamy oliwę, układamy na niej pierś, zawijamy i wkładamy do piekarnika. Zapiekamy ok 30 min. w temp 200 stopni.
2. Sos: do jogurtu dodajemy starty na tarce na średnich oczkach ogórek i sprasowany ząbek czosnku. Wszystko mieszamy i polewamy na pierś.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    znakomity przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !