Sposób przygotowania

w emaliowanym rondlu zagotować piwo z rozmarynem i zdjac z ognia ,do smietany dodac kilka lyzek goracego piwa i wlać do garnka z pozostałym piwem.żółtka ubić z cukrem i rozprowadzić je paroma lyzkami piwa ze smietana a potem dodac do garnka z zupą.wyjąć rozmaryn.zupe mozna podgrzac ale ne wolno jej zagotowac na dno kazdego talerza wsypać nieco pokruszonego twrogu i zalać gorącą zupą .podawac z ulubionymi ziolami i parmezanem :)ale to zupa tyko dla dorosłych:) he he

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oryginalna ta zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    i ciekawa bardzo spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !