Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z jajjek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiew 1 pęczka
szczypior 1 pęczka
majonez 4 łyżki
sos sojowy 1 łyżeczka
musztarda 1 łyżka
liście sałaty 10 sztuk
sól 1 szczypta
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z jajjek

rzodkiewki pokrajać w plasterki część odłożyć jajka oraz szczypiorek bardzo drobno rozdrobnione składniki wymieszać z musztardą majonezem sosem sojowym i doprawić solą sałatę umyć na każdy nałożyć trochę przygotowanej masy zwinąć rulon obrać roratki pozostałym majonezem przykryć plastrami rzodkiewki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak