Sposób przygotowania

Pomidory pokroić w kostkę bez skóry , warzywa wszystkie też pokroić w kostkę .Wszystkie składniki podsmażamy w rondelku na oliwie oprócz estragonu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut , ciągle mieszając , doprawić i odstawić niech przestygnie , następnie całość zmiksować blenderem , na koniec dopiero idzie estragon. Zamieszać i jeszcze na koniec udekorować .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super propozycja dla wielbicieli pomidorów:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jest ok ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    oj lubie to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    ciekawe !
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    dobra zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Chcę spróbować :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !